INTERIM PROJECTLEIDING

Meer dan ontzorgen

Er wordt veel geld verdiend met proces- en projectmanagement. “Wij ontzorgen de opdrachtgever” is een veel gebruikte term, maar ontzorgen wij ook daadwerkelijk? Of is het bombarie op de m². Veel van hetzelfde, standaarddocumenten en veel papierwerk. Een zoveelste invuloefening? Projecten lopen niet naar wens, investeringskosten nemen toe en blijven achter op het gewenste kwaliteitsniveau.

Je kan iedere dag besluiten om het anders te doen.

Rokus remake ontzorgt niet, maar gaat op zoek naar de optimaal voor het project. Een optimaal op proces en inhoud. Een inhoud die gericht is op de exploitatie en het gebruik van hetgeen gerealiseerd gaat worden.

Rokus remake geeft zijn mening, levert, beantwoordt, staat open voor kritiek en zorgt dat de best denkbare kwaliteit geleverd wordt. Tijdens het project ligt de ene keer de scoop wat meer op het proces en de andere keer wat meer op inhoud of aandacht voor een participant. Rokus remake ontzorgt niet maar besteedt zorg aan zijn opdrachtgever, zijn of haar participanten, het proces en de inhoud van het project.

Projectleiding van een bouwproject is een boeiend spel. Een spel van verbinden, geven en nemen, maar altijd met respect voor een ieder vanuit zijn specifieke rol.

Heb je een vraagstuk voor projectleiding, in welke fase dan ook, neem gerust contact op. Het is nooit te laat om de vraag te stellen, wat kan Rokus remake voor mij betekenen.

Neem contact op